Készült 2015-ben az MS-2002 Kft. megbízásából

Szövegdoboz: Szövegdoboz: Szövegdoboz: Szövegdoboz: Láb karbantartó, esztétikai pedikűrt havonta egyszer érdemes megismételni, melynek során egy 10 perces nyugtató lábfürdő után eltávolításra kerülnek a bőrkeményedések, majd a körmök manikűrözése (rövidítés, formázás, tisztítás) következik. A végén hidratáló, tápláló, ápoló krém bedolgozása a bőrbe, és igény szerint a körmök lakkozása, díszítése. A kezelés befejező fázisa egy 5 perces lazító lábmasszázs. A kezelés időtartama 1-2 óra a láb állapotától függően.

Az alábbi esetekben javasolt pedikűrös felkeresése!
Benőtt köröm: A benövés leggyakrabban a nagyujjon fordul elő. A benőtt köröm elhanyagolása gyakran gyulladáshoz vezet. Az érintett ujj meleg, piros és igen fájdalmas lehet.
Bőrkeményedés, szeges kérgesedés (tyúkszem): A bőrkeményedés egy csap alakjában a mélybe nyomul, nyomva a mélyebben lévő idegvégződéseket. Nagyon gyakran a csonthártyát is érinti.
Kalapácsujj: Haránt boltozati lesüllyedés következménye. Gyakori a kettes és a hármas ujjon. Felette bőrkeményedés és tyúkszem fejlődhet ki.
Bőr és körömgombásodás: Gyakori elváltozás a lábujjak közötti berepedés, a sarok berepedése. A bőr nedves, hámlik, viszket, fáj. A körmök felrostozódnak, törmelékesek, sárgás-szürke színűvé válnak. A gombák általános tulajdonsága, hogy szeretik a meleget, a sötét nedves helyet. A gombás fertőzés igen veszélyes, mert orbánc is kialakulhat belőle.

Melinda pedi-fogyi stúdiólábápolás és zsírbontás felsőfokonSzövegdoboz: Kavitációs zsírbontás
Szövegdoboz: A kezelés előnyei:
Hatékony: Maradandó változást eredményez műtéti beavatkozás nélkül, nincs fájdalom, műtéti kockázat, lábadozási időszak és mellékhatás, az eredmény mégis tartós marad.

Látványos: A kezelt terület akár centiméterekben mérhetően kisebb lesz a kezelés végére.

gyors: Egy kezelést akár egy ebédszünet alatt is elvégezhető. Egy teljes kúra is maximum 6-10 alkalom, alkalmanként 45 perc, hetente egyszer.

Biztonságos: A lebontott zsírt a szervezete maga üríti ki a nyirokrendszeren és a májon keresztül, természetes úton. Klinikailag bizonyított, hogy a szomszédos vér-és nyirokerek, idegek vagy kötőszöveti elemek nem károsodnak, csak a zsírszövetek.

Egészséges: A cellulit (narancsbőr) esetében is jelentős javulást érhet el vele, a bőr petyhüdtsége is megszűnik, az izmai tonalizáltabbá válnak, a zsírral együtt a mérgek is távoznak a szervezetéből.

Hiánypótló: Olyan helyekről farag le a kezelés, ahonnan sport segítségével sem tudna zsírt égetni, vagy ha mégis, csak kőkemény kitartással. 
Szövegdoboz: Láb elváltozásai